Маша Єфросиніна розповіла, про що вона зараз спілкується з Ольгою Поляковою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

На початку вересня на YouTube з'явився перший випуск спільного шоу Олі Полякової і Маші Єфросиніної «дорослі дівчатка». Це новий проект, який передбачає відверте обговорення найцікавіших, відвертих і навіть незручних тем.

22 вересня Ольга Полякова опублікувала відео-анонс наступного випуску на своїй Instagram-сторінці. До його виходу на ютуб-каналі залишилося менше ніж добу, як зізналася жінка.

У ньому з @mashaefrosinina говоримо про виховання дітей-підлітків. Ця тема педантична, складна, тонка і важлива, яку не можна не обговорити. Ставте " 🔔 "на YouTube-каналі" Маша Єфросиніна " і не пропустіть прем'єру! 💛
, - повідомила "суперблондинка".

За відеонарізки можна судити про те, що бесіда вийшла гарячою. Жінки підняли самі непрості питання.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

На відео можна побачити, як Єфросиніна задає питання: "Ну ти розуміла що це с*кс?". Також Полякова називає себе жахливою матір'ю.

Нагадаємо, що Оля Полякова перетворилася на ляльку заради шоу "Маска": "це ангел якийсь". Оля Полякова поділилася новим фото

Раніше Знай писав, що Юрій Ткач застряг між Юлією Саніною і Машею Єфросиніною на шоу "Маскарад": "зараз мене зжеруть". Комік розповів, що думає про жіночий колектив

Також Знай повідомляв, що розведений Дзідзьо повідомив про те, чого давно всі чекали: "обожнюю тебе". Дзідзьо повідомив радісну новину.