Ольга Сумська показала, яким чином можна завоювати будь-якого чоловіка. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя. Аккаунт в соціальній мережі Instagram артистки користується неймовірною популярністю і набрав понад сімсот дванадцяти тисяч фоловерів.

Відзначимо, що українська актриса не тільки хороша в кіно і театрі, але і в кулінарії. В її соціальній мережі вона зрідка ділиться рецептами різних страв або порадами по заготівлі різних фруктів на зиму.

22 вересня актриса опублікувала пост в сторіз, в якому показала нове приготоване блюдо - салат з бадилля молодого буряка по-грузинськи.

Маленька собачка Ольги Сумської забралася передніми лапами на стіл і почала розглядати даний кулінарний шедевр і облизуватися.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Я розумію, що тобі хочеться скуштувати цей прекрасний салатик. Але, друзі, це я приготувала на обід
, - повідомила актриса.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину