Відомий український боксер Олександр Усик показав, чим займається перед боєм з володарем титулів WBA, WBO і IBF в суперважкій вазі Ентоні Джошуа.

Успішний український боксер Олександр Усик має чимало прихильників, тому він намагається частенько тішити їх новими фото або ж цікавими новинами з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за ним стежить 1.1 мільйона осіб. Цього разу він вирішив поділитися фото з титулованим українським боксером Василем Ломаченком.

Фото зі сторінки Олександра Усика

Напередодні бою з Ентоні Джошуа Олександр Усик сфотографувався з боксером Василем Ломаченком. На фото боксери позують сидячи один біля одного. Усик одягнув дуже яскравий костюм червоного кольору та поєднав його з жовтою жилеткою. Ломаченко обрав більш стриманий образ, він вбрався в чорний спортивний костюм.
Користувачам мережі припало до душі спільне фото українських боксерів, тому вони прийнялися залишити для них коментарі. Багато хто бажав Олександру Усику перемоги у поїдинку.

"В Усика костюм як у джокера"," Саша, Німеччина топити за тебе 🙌", " Наші красені!))) ", "Дагестан з тобою бро 😎", " Легенди🔥 🔥 🔥", " Урал з тобою Саня ✊ ✊👊🏼👊🏼👊🏼 "," Саша, мудрості, терпіння і удачі! Для нас, Ви кращий! "," Вірю в перемогу !!!! 🙌 ", "Вболіваємо за Вас! Запоріжжі з вами! 👏 👏 👏 ",- відмітили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Олександра Усика розкритикував відомий промоутер перед боєм з Джошуа:" не буде повноцінним важковаговиком " Олександр Усик показав, як готується до одного з найбільш важливих боїв у своїй кар'єрі..

Раніше Знай писавши, Олександр Усик захопив сталевим пресом перед боєм з Ентоні Джошуа:" інопланетне вправу " Усик перед боєм з Ентоні Джошуа зарився в пісок

Також Знай писав, Усик не зміг приховати радості через перемогу свого кума Ломаченка на рингу: "Трохи ліжко не зламав". Усик показав чемпіонський пояс Ломаченка