Український виконавець, телеведучий, колишній учасник групи "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує своїх шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.

Про хороше почуття гумору Володимира знають багато його фанатів. Артист часто розміщує веселі ролики на різні теми, по-доброму висміюючи всякі ситуації. Також, він часто миготить в розважальному шоу Олексія Дурнєва на YouTube-каналі. А зовсім недавно він вийшов на велику сцену і став ведучим нового сезону проекту "Розсміши коміка".

В цілому, Володимир знає, як розважити публіку. Цього разу артист поділився нарізкою кумедних моментів з його нового відео на YouTube-каналі. Самоіронії чоловіка можна тільки позаздрити, адже даний ролик можна назвати суцільним "ляпом". Сам артист досить самокритично заявив: "Іспанський сором - я".

"Давайте, люди, будемо егоїстами. Якщо вже їсти тварин... то хоча б здорових. Ну або не їсти взагалі. Вибирайте! Життя ваше! Розпоряджайтеся ним як хочете", - жартівливо сказав Володимир в кадрі.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, Володимир Дантес розповів про труднощі тривалих відносин з Надею Дорофєєвою: "Намагатися стримувати..."

Як повідомляв Знай.uа, Дантес порадував сам себе в порожньому залі, навіть Дорофєєва не прийшла: "Спочатку страшно, потім приємно"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес загнав у кут Надю Дорофєєву питанням про дітей: "Принесеш додому з концерту"