Усик проведе реванш з Джошуа в Києві?

Бій року відбувся, і тепер почалося обговорення реваншу. І реванш між двома найкрутішими бійцями в боксі може пройти в несподіваному місці.

Олександр Усик має намір провести матч-реванш проти Ентоні Джошуа в Києві. Про це боксер заявив на прес-конференції після бою. На питання, де б він хотів, щоб відбувся реванш, український супертяж зазначив, що мріє про мегафайт в Києві. Особливо Усик хоче провести поєдинок на арені НСК "Олімпійський", яка вміщує 70 000 глядачів.

Олександр Усик, скріншот: YouTube

Реванш між Олександром Усиком і Ентоні Джошуа відбудеться з високою ймовірністю. У контракті на бій була прописана опція повторного бою, і команда Ентоні Джошуа може активувати її в будь-який момент.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Після перемоги над Ентоні Джошуа, Олександр Усик став володарем чотирьох поясів за версіями WBA, IBF, WBO і IBO. Українець переміг британця одноголосним суддівським рішенням. При цьому в 12 раунді Джошуа отримав пошкодження очниці, ступінь серйозності якого встановлюють лікарі. Опція реваншу може в черговий раз відкласти бій за об'єднання чемпіонських поясів. Єдиним поясом, яким не володіє Олександр-WBC. Його володарем є Тайсон Ф'юрі. На Британця в жовтні чекає третя серія протистояння проти Деонтея Вайлдера.

Нагадаємо, раніше с Андрій Ярмоленко показав, як вболівав за Олександра Усика на поєдинку з Джошуа: "На фарт!"

Також "Знай.иа" повідомляв, що Артур Палатний розкритикував держоргани за ТБ-бойкот бою Усик-Джошуа

Як повідомляв портал «Знай.иа", Олександр-воїн Христов: віруючі УПЦ вітають Усика з перемогою