Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, відома за проектом "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією Instagram особистими моментами життя.

Крім того, вона навчає правилам етикету своїх шанувальників. Проте цього разу її допис присвячений Дню народження її улюбленця – песика на кличку Лунтик.

Вона повідомила, що собаці сьогодні виповнюється 10 років. Колись його подарували на свято Миколая донечці Фреймут, а тепер він живе у матері телеведучої.

«Нашому Лунтику сьогодні 10 років. Колись @zlata_mitchell попросила святого Миколая принести їй собачку. І Він її почув... У Лунтика не по-собачому цікаве життя - моя мама @freimutalla його нинішня господиня. І вона любить песика, не менше за рідних дітей! Лунтик знімався в "Ревізорі" і навіть у @vogue_ukraine, звідки, до речі, це фото. З ювілеєм, милий наш Лунтик», - написала вона.

Скрін, Instagram Фреймут

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

На фото Ольга тримає на руках песика, який виглядає, ніби живий аксесуар до її модного образу.

Прихильники Фреймут по-різному поставилися до цього допису. Поки одні вітали Ольгу зі святом, інші обурювалися через те, що улюбленець виявився для родини просто іграшкою.

«Пам'ятаю його у "Ревізорі" у одеському ресторані "Олів'є". Він ще тоді відмовився їсти сирну нарізку», - згадують одні фанати Фреймут.

«Це добре, що хоча б ваша мама не відреклась від Лунтика. Напевно, у всіх інших виявилась алергія на собачу шерсть», «Ось так завжди, дарували дитині, награлася - відвезли бабусі», - сердяться інші.

Нагадаємо, Оля Фреймут позмагалася красою з молодшою сестрою: очі розбігаються

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Фреймут видала, якою була в 18 років, "Ревізора" не впізнати: "Працювала офіціанткою"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут навчила українців етикету при парковці: "Купити шоколадку або води"