27-річна Південнокорейська актриса і модель Чон Хо-ен частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 10,2 мільйонів чоловік.

Дівчина давненько стала популярною, але зараз на Netflix вийшов серіал "Гра в кальмара", в якому вона взяла участь, як і інша знаменитість з Південної Кореї — Лі Ю Мі.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Гра в кальмара — це проста дитяча гра, що перетворилася на криваве місиво між людьми, які змушені брати участь в ній проти власної волі. Однак повернемося до актриси Чон Хо-ен. Вона виклала кілька фотографій в класичному костюмі, з колегами по знімальному майданчику.

"Так пишаюся тобою! Шоу було дивовижним, і ви теж!", - пише один з користувачів в коментарях.

Серіал "Гра в кальмара", кадр з фільму

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Для неї роль північнокорейської біженки №067 в "Грі в кальмара" — дебютна. Вона виявилася втягнута в гру через молодшого брата, який опинився в притулку.

Модельну кар'єру дівчина почала ще в 16 років. І через якийсь час, в 2015 році Чон Хо-ен була названа "топ-моделлю по-корейськи" модним журналом Vogue.

Нагадаємо, творець дорами "Гра в кальмара" відкрив таємний рахунок, глядачі спустили на вітер круглу суму: "Нам дуже шкода...."

Як повідомляв "Знай.ua", "Паперовий будинок" від Netflix показали зсередини: що витворяли за кадром професор, Токіо, Москва і Гельсінкі

Знай.ua писав, Лі Ю Мі з "Гри в кальмара" втекла від інших "гравців": страшне видовище