Популярна українська співачка та композиторка Злата Огнєвіч стала новою головною героїнею проєкту "Холостячка", де сподівається зустріти своє кохання.

Не дивно, що з багатьма учасниками проєкту їй буде не по дорозі. Одним з таких виявився Павло, цілі якого не збіглися з цілями Злати Огнєвич. Відповідно, чоловік покинув проєкт, адже не готовий до серйозних стосунків.

Відповідний допис з'явився на сторінці проєкту "Холостячка" у соцмережі Інстаграм. Глядачів шоу запитали, чи згодні вони з таким рішенням головної героїні Злати Огнєвіч, а ті особливого жалю за цим учасником не виявили і підтримали рішення співачки.

Учасник Холостячки Павло, instagram.com/holostyakstb

"Виявилося, що цілі Паші та Злати не співпадають, чоловік ще не готовий до серйозних стосунків, тому сьогодні він залишає проєкт. Чи згодні ви з таким рішенням Злати?👇 #СТБ #МожливоВсе #Холостячка #bachelorette", - йдеться у повідомленні. Холостячка

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

"Подобається чесність Злати в цьому плані 👍", "Ну і правильно", "А нафіг він приходив🤣🙈 просто дружить....", "Як все просто 😂🖐️", "Не понятно навіщо тоді було йти сюди, якщо навіть у собі не розібрався...", "Почав з того, чого у нього немає. Злата відразу просікла, що це маніпуляція "пожалій мене, вибери мене, я ж такий не відбувся, а ти ж добра"", "Це каскадер? Всього доброго! Якісь слабкі учасники", "Він не серйозний, було видно відразу. Пил в очі - каскадер))))", - відреагували у коментарях.

Коментарі, instagram.com/holostyakstb

Коментарі, instagram.com/holostyakstb

Коментарі, instagram.com/holostyakstb

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч влаштувала битву брюнетки і білявки: хто переможе. Злата Огнєвіч зібралася змінити свою зовнішність

Як повідомляв портал "Знай.ua", щаслива Злата Огнєвіч несподівано відкрила секрети шоу "Холостячка": "З ким я тільки не була". Злата Огнєвіч розповіла про зйомки "Холостячки"

Також "Знай.ua" писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч після знайомства з кавалерами відкрила секрет: "Серденько б'ється". Злата Огнєвіч поділилася емоціями