Популярна американська актриса Кіале і телебачення Робін Гейл Райт не надто часто, проте радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 665 тисяч чоловік.

Вона є володаркою премії "Золотий глобус". За свою багаторічну кар'єру Робін Райт встигла знятися в таких фільмах "Таємний потяг", "Чудо-жінка", "Форрест Гамп", "Той, що біжить по лезу 2049".

Робін Гейл Райт, фото: Instagram

А зараз актриса зважилася на досить інтимну фотосесію в легенькій піжамі. Обличчя Робін Райт повністю не показала, відхилившись трохи в сторону. Знаменитість постала в коротеньких шортах.

До цього Робін вже кілька разів показувала себе в різних піжамах цієї фірми. На її обличчі завжди можна помітити посмішку.

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Робін Гейл Райт, фото: Instagram

"Живу в моїй новій піжамі", "Начинка хороша!❤", "Я люблю тебе❤️", "Дивно🙌", "Доброго ранку🌞", "Ти чудово виглядаєш, Робін", "Вічна краса!", "Чудово❤️", "Хороша картинка Робін, Ти виглядаєш так свіжо🔥 👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, у "Паперовому будинку" від Netflix знайшли "сліди" партизанів і фашистів: "Прощай, красуня". Зараз поговоримо трохи про "нутрощі" проекту, включаючи тонкі моменти, такі як пісня "Bella Ciao"

Як повідомляв "Знай.ua", ДТП, суїцид і мовчання поліції: обвинувачі Кевін Спейсі пішли на той світ один за іншим

Знай.ua писав, містика навколо справи Кевіна Спейсі: загинув третій потерпілий від домагань актора