Відомий багатьом українцям співак, чоловік Наді Дорофєєвої, співведучий у програмі "Розсміши коміка", а також творець гумористичного шоу зі стендапом Володимир Дантес продовжує підігрівати інтерес глядачів до свого дітища. Цього разу Володимир анонсував третій епізод "Stand up 380", в якому взяла участь навіть співачка Jerry Heil.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Дантеса в мережі Instagram, а також новому випуску його гумористичного шоу на YouTube.

"3й випуск!!! У цьому випуску, окрім професійних коміків @rlnkv @eugene.babkov @chirkovskiii буде сміливий вихід @thejerryheil. Яна, ти величезна молодець!!! Дякую, що наважилася на цей крок!", - підписав публікацію Володимир Дантес.

Таким чином глядачі зможуть побачити і насолодитися виступом зіркової гості, співачкою Jerry Heil. Вона вперше спробувала себе в цій ролі. У своєму стендапі Яна Шемаєва підняла такі питання, як веганство, розмір грудей, власна невинність, псевдонім і її хіт "Ахрана атмєна".

На думку гумористичних експертів, виступ Яни пронизаний самоіронією, рефлексією співачки щодо відносин з батьками і власної творчості. Також у випуску Jerry Heil розповіла, кому віддасть невинність і чому назве сина Ісус_2023.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Раніше повідомляли, Володимир Дантес перетворився на брутального Даміано з Maneskin заради дівчат: "Хто буде?".

Як повідомляв Знай.uа, "Моя любовь на 25-ом этаже": легендарні "Корни" повернулися на сцену і змусили дівчаток за 40 верещати від задоволення.

Знай.uа писав, самотня Леся Нікітюк ощасливила одруженого Олександра Педана: "Каже, що кохає".