Slavia натякнула на те, що Ольга Цибульська піариться на її розлученні C Дзідзьо. Про це повідомляє портал КП в Україні.

Як відомо, цього літа Дзідзьо розлучився з українською співачкою Slavia після двадцяти років стосунків. Однією з причин ЗМІ називають відносини співака зі своєю кумою - співачкою Ольгою Цибульською.

Нещодавно жінка розповіла Каті Осадчій у програмі" Світське життя", що після розлучення чоловіка вона отримує багато образ на свій рахунок у соціальній мережі.

Nам була помста кланами. Родичі родичів, подруги подруг, новостворені сторінки
, - повідомила вона.

Slavia, фото з інстаграм

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

На цей випад відреагувала Slavia, сприйнявши це на свій рахунок. Співачка вважає, що Цибульська таким чином заочно намагається звинуватити її. Також Slavia додала, що ніяких відносин з Дзідзьо у Цибульської немає, їй просто вигідний образ розлучниці.

І зробила вона все дуже хитро. Звинуватила як би мене, але ім'я моє не назвала, сказала лише - здогадайтеся. І всі подумали на мене. Мене це все вже дійсно Дістало. В одній передачі навіть сказали, що SLAVIA її труїла. Ну це ж неправда! Це не мої методи. Або-коли вона каже, що вони друзі, підтримують дружні зв'язки. І немає цього! Їй хотілося, щоб всі думали, ніби вони коханці, а між ними нічого немає і бути не може
, - зазначила Slavia.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.