Валентина Войтенко розкритикувала творців Танці з зірками. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

З 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу "Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, Катерина Кухар, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Український актор Костянтин Войтенко виступає з хореографом Роксоланою Маланчук. Чоловік перебуває в конфлікті зі своєю дружиною Валентиною. При цьому на телеканалі 1+1 її чоловік розповідають про те, що причина в конфлікті на Танці з зірками.

Однак сама Валентина 10 жовтня опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, в якому зазначила, що це неправда. Вона додала, що в цій брехні беруть участь сценаристи і продюсери шоу.

Мене злить і дратує, що про мене брешуть в прайм тайм на національному телебаченні - сценаристи, продюсери шоу @tanci1plus1 і мій чоловік. Мене злить, що я брешу вам вже пів року. А точніше, недоговорюю. Я просила Костю не вплутувати мене в його участь в шоу. На жаль, це не допомогло. Я прийняла рішення написати тут свою позицію
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Дівчина додала, що перебувала в конфлікті з Костянтином з квітня цього року. З серпня вони відвідували терапевта.

І в результаті сімейної терапії ми прийшли до проміжного пункту-жити окремо і продовжувати терапію окремо. Вчитися спілкуватися і реагувати один на одного інакше. На цьому етапі ми зараз. Мені прикро, боляче і сумно. Тому що я відчуваю почуття до людини, яка системно заподіює мені біль і погано усвідомлює це
, - зазначила вона.

Раніше повідомляли, Світлана Лобода згадала про колишнього чоловіка, дочка росте без батька: "спілкуються по скайпу".

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Кухар, Анатолій Анатоліч, Анастасія Приходько розповіли, як роблять домашку з дітьми: "15 гривень за урок".

Знай.uа писав, Влад Яма "відростив" волосся заради "Танці з зірками": клон Нео з Матриці.