Одна з найбільш обговорюваних і відомих пар російського шоу-бізнесу Настя Івлєєва і Елджей розділили майно після розлучення.

Про розставання знаменитостей стало відомо в кінці літа 2021 року. Пара публічно заявила про розлучення у відвертому інтерв'ю російському виданню Tatler, а потім Настя Івлєєва підтвердила інформацію про таке нелегке рішення на YouTube-каналі Ксенії Собчак. Ця новина стала шокуючою для багатьох шанувальників і навіть деяких артистів, хоча чутки про розлад у відносинах ходили в медіапросторі вже давно.

Настя Івлєєва і Елджей, фото: Instagram

Зовсім недавно стали відомі подробиці шлюборозлучного процесу і поділу майна, яке пара встигла нажити за 2 роки в офіційному шлюбі. Раніше повідомлялося, що все придбане оцінюється в 100 млн рублів і найбільша покупка знаменитостей - це особняк в Підмосков'ї, який оцінюється приблизно в 50 млн рублів.

Елджей залишив Насті Івлєєвій цей будинок, площею 364 квадратних метри з гаражем на 5 автомобілів, а також 4 гектари землі. Крім цього, артистка є власницею декількох люксових автомобілів - Lamborghini Aventador, Mercedes-Benz G-клас і Chevrolet Camaro.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

До вересня місяця Елджей був власником половини всього цього майна, але благородно віддав все колишній дружині. Реперу залишилися дві його машини - Hummer H2 і BMW i8.

Елджей і Настя Івлєєва, фото з Instagram

Нагадаємо, "Королівські кобри" мстять Элджею? Дружба Насті Івлєєвої та Ксенії Собчак Закінчилася поцілунком

Як повідомляв Знай.uа, Настя Івлєєва після розлучення помірялася з Регіною Тодоренко, яка її образила, "гідністю": "Навіщо так?"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Івлєєва вперше відверто про розлучення з Елджеєм: "Я люблю його досі"