Як довго зіркам довелося приховувати вагітність і чому вони це робили? Про це розповіли у проекті «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Співачка Анастасія Приходько довгий ас приховувала той факт, що чекає на третю дитину. Вона не одразу розповіла про народження третього малюка. Цікавий стан жінки припав на перший сезон співочого шоу «Маска», проте все приховав костюм. Підтвердила свій цікавий стан вона лише на постшоу.

Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/

Таку таємничість співачка згодом пояснила тим, що «торгувати вагітністю» вона не збиралася. Лише через кілька місяців вона зізналася, що народила хлопчика, проте хотіла якомога довше «берегти його від дорослого світу».

Співак Влад Дарвін також цьогго року став батьком, проте тримав положення дружини в секреті від усіх. Сам виконавець стверджує, що робив це, щоб дружині було комфортно.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

«Вона в мене дуже чутлива жінка», - додав Влад, який супроводжував дружину на пологах.

MamaRika, instagram.com/mamarika_official/

Співачка MamaRika приховувала вагітність до 7 місяця, бо вважає, що «щастя полюбляє тишу».

«Блогери і артисти показують з моменту, коли вони побачили тест, і аж до самого кінця. А я сім місяців оберігала своє щастя», - зізналася вона.

Ведуча Катерина Осадча зізналася у вагітності лише тоді, коли все стало очевидним.

Шоумен і політик Сергій Притула несподівано повідомив, що втретє став батьком. Проте він досі не показує новонароджену донечку фанатам.

Нагадаємо, що MamaRika зізналася, як розслабляється з чоловіком після народження дитини: "Ідеальні 5 хвилин". MamaRika розповіла про свій ідеальний відпочинок

Раніше Знай писав, MamaRika познущалася з голодного чоловіка: "Борщу не буде". MamaRika заявила, що скоро у них почнеться голодування

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік MamaRika "здувся" після народження дитини: "Залишився лише один м'ясо". MamaRika показала свого втомленого чоловіка