Відомий український шеф-кухар та переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко привітав захисниць та захисників України з 14 жовтня.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 600 тисяч осіб він зазначив, що ігнорувати те, що в Україні йде війна безглуздо. Адже поки ми намагаємося жити звичним життям щодня тисячі військових захищають нашу територіальну цілісність.

Фото зі сторінки Євгена Клопотенка

"Це доволі тупо - ігнорувати, що в нашій країні йде війна. То як ігнорувати той факт, що людям для життя потрібне повітря. Можливо, одні люди захищають себе психологічно і не хочуть стикатися з реальністю. У нас є армія - українці, які пішли на фронт і роблять все, що можуть, щоб в житті інших українців все залишалося сталим. І не бачити цього - це як запхати свою голову у землю і вкритися лопухами. Не треба так робити", - зазначив Євген Клопотенко.

Шеф-кухар відзначив, що 14 жовтня це не свято хлопчиків, це день тих, хто захищає Україну. Цей день присвячений наймужнішим чоловікам та жінкам нашої країни - тим, які не боячись нічого захищають рідну землю.

Фото зі сторінки Євгена Клопотенка

"Тому давайте знімемо лопухи з очей, озирнемося, усвідомимо і як мінімум подякуємо тим нереальним людям, завдяки яким наша реальність не змінилася. Ми досі маємо Україну, ми досі в порядку, ми досі втілюємо у життя те, що хочемо. Все, що можуть зробити інші - не ігнорувати. Дякувати, цінувати, підтримувати та берегти й розвивати культурну складову України", - зазначив Євген Клопотенко.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Нагадаємо, що Лариса Ніцой у День козацтва розповіла про найдобрішу школу в Україні: "Моляться за героїв"

Раніше Знай писав, глава МВС Денис Монастирський звернувся до захисників в День козацтва: "Кожен день. Щогодини"

Також Знай повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про героїчний подвиг українок у ЗСУ: "Нарівні з чоловіками"