Відомий український співак та кумир "вовчиць" Олег Винник зворушливо привітав всіх причетних з Днем захисників та захисниць.

Привітання Олег Винник опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить понад 960 тисяч осіб.

Олег Винник зазначив, що не дарма День захисників та захисниць України ми святкуємо 14 жовтня, адже так Пресвята Богородиця буде охороняти їх своїм Покровом від ворогів - видимих і невидимих.

Фото зі сторінки Олега Винника

"Дорогі наші захисники та захисниці, я вітаю вас зі святом. Я бажаю вам довгограйного щастя, я бажаю вам мирного неба. Я бажаю, щоб Пресвята Богородиця охороняла вас своїм покровом від ворогів, видимих і невидимих. Зі святом вас. Люблю", - так Олег Винник привітав українців 14 жовтня.

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Показати ще

Для довідки:

День захисників і захисниць України — це державне свято України, що відзначається традиційно 14 жовтня. Свято було започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом. З 2015 року є державним святом і неробочим днем.

Нагадаємо, Олег Винник на "Співають всі" прийде шукати конкуренток Таюне серед "вовчиць": на кону - сотні тисяч. Артист допоможе визначити долю одного з учасників - хто отримає популярність і півмільйона

Як повідомляв портал Знай, Оля Полякова зізналася в любові до Олега Винника. Оля Полякова заінтригувала стосунками з Олегом Винником

Також Знай писав, що Олег Винник втратив близьку людину, бо не зміг оплатити операцію: "У мене цих грошей не було". Зірковий детектив гіпершоу "Маска" Олег Винник вперше розповів про болючу втрату.