Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук привітав свого друга та колегу Дениса Глініна з Днем народження. 21 жовтня барабанщику виповнилося 49 років.
Привітання для колеги по гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук залишив на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить майже сто тисяч осіб.
Привітання для свого колеги та близького друга Святослав Вакарчук вирішив зробити у незвичному форматі.Він вписав назви пісень "Океану Ельзи" так, щоб вийшли милі привітальні рядки.

Фото зі сторінки Святослава Вакарчука

"27 років ми "з тобою" разом творимо музику. 27 років я "відчуваю тебе" на сцені. 27 років ти "не здаєшся без бою" коли ми сперечаємось. 27 років ти мій "друг". 27 років в "той день" я "Обіймаю" тебе. Обійму і сьогодні! Сьогодні тобі лише трохи більше ніж 27, але who cares? 😉 Живи Довго і Щасливо! Люблю тебе, куме! ", - так Святослав Вакарчук привітав друга з Днем народження.

Фото зі сторінки Святослава Вакарчука

Користувачі мережі у коментарях приєдналися до поздоровлення для барабанщика гурту "Океан Ельзи" Дениса Глініна та прийнялися залишати для нього привітання.

"Якщо дружба, то тільки така😍🤞🏻 З днем народження!!", З днем народження, Денисе", "Вітаю з днем народження 🍾❤️❤️❤️", "Ми любимо Вас ❤️ З Днем Народження!", "Вітаю з днем народження 🎂", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи" поділився архівними кадрами з передової в День козацтва: "Бережи вас Бог"

Як повідомляв портал Знай, розлучений Святослав Вакарчук знайшов "кохання" в Карпатах: "Затоптали б гори". Святослав Вакарчук піднявся на Говерлу