Відома українська кондитер, переможниця і суддя кулінарного проекту "МастерШеф" Ліза Глинська поділилася добіркою кращих фільмів про кулінарію.
Ліза Глинська має досить велику аудиторію шанувальників, тому намагається часто тішити їх новими фото, рецептами або ж цікавими моментами з професійного життя в своєму Instagram, де за нею стежить майже 60 тисяч осіб.
На цей раз Ліза Глинська вирішила поділитися зі своїми підписниками добіркою кращих фільмів про кулінарію, які можна із задоволенням подивитися на вихідних.

Фото зі сторінки Лізи Глинської

"Моя історія і мрії про Le Cordon Bleu в Парижі, почалася саме в момент перегляду фільму, який надихнув змінити своє життя і відправитися на навчання кондитерському мистецтву до Франції ... ❤️ звичайно ж мій шлях був довгим, але неймовірним😍", - розповіла вона.

Фото зі сторінки Лізи Глинської



Дівчина розповіла, що коли їй було тільки 28 років вона дуже захопилася кулінарією. Але, тоді вона не знала що з цим робити, адже на той момент у неї було вже дві освіти, і йти отримувати третю по кулінарії їй здавалося божевільним.

Фото зі сторінки Лізи Глинської


"Але... одного разу я побачила американський фільм "Джулі і Джулія: Готуємо щастя за рецептом", з чарівною Меріл Стріп в головній ролі. Це справжня історія Джулії Чайльд, першої жінки-кулінара, яка вирушила на навчання в кулінарну школу "Le Cordon Bleu" в 1940-1950-х роках. І я зрозуміла - ось воно, Le Cordon Bleu! Всесвітньо відома школа, всього рік навчання - це ж те, що мені потрібно!.. Що було після, ви знаєте...", - розповіла Глинська.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Фото зі сторінки Лізи Глинської


Добірка фільмів про кулінарію від Лізи Глинської:

- Шоколад
- Смак життя
- Кухар для президента
- Шеф
- Жінка зверху
- Прянощі і пристрасті
Нагадавши, що улюблениця Ектора з "МастерШеф" Ліза Глинська погодилася вискочити заміж за "незнайомця": "Не та рука"
Раніше Знай писав, що улюблениця Ектора з " МастерШеф "Ліза Глинська поділилася кращими рецептами для шашлику:"солоненьке". Ліза Глинська дала рецепт 6-ти маринадів
Також Знай повідомляв, що улюблениця Ектора з " МастерШеф "Ліза Глинська випадково показала рідну людину:"дуже схожа". Ліза Глинська кличе всіх зацікавлених на майстер-клас