"Холостячка" Злата Огнєвіч дала відверте інтерв'ю Каті Осадчій. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі Світське Життя.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Проект проходить за аналогом першого сезону. А це означає п'ятнадцять претендентів з різних куточків нашої країни б'ються за серце української красуні. Вони запрошують її на побачення і проявляють свої почуття.

Нещодавно українська співачка дала коментар Каті Осадчій в рамках програми" Світське життя " якраз на тему цього шоу. Телеведучу зацікавила велика кількість екстремальних побачень Злати Огнєвіч. Вона запитала, чи дійсно Огнєвіч любить екстрим, на що співака відповіла ствердно.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Екстрим я любила з раннього дитинства. Я виросла в Криму, це були і занурення і підводні печери і просто походи в гори. Тому це все було в моєму житті
, - зазначила вона.

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно.

Також ми повідомляли, 44 тисячі за гектар: українська земля подорожчала вдвічі, і це не межа. Вартість одного гектара землі в нашій країні збільшилася вдвічі щодо попередніх розцінок

Також Знай.иа писав, екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарна"