Популярна українська співачка, постійна учасниця всіляких розважальних телевізійних шоу, дружина Володимира Дантеса і подружка продюсера Олексія Потапенко (Потап) Надя Дорофєєва продовжує радувати шанувальників пружними формами і відмінною пластикою.

Цього разу Надя вирішила навіть трохи потанцювати. Про це стало відомо завдяки новому відео Наді Дорофєєвої в мережі TikTok.

Надя Дорофєєва, скріншот: TikTok

У свіжому відео можна помітити, що Надя в гримерці вирішила потанцювати під свій новий трек "Невеста". На артистці можна помітити дуже пікантний наряд зі шкіри з ременями і навіть трохи оголені частини тіла.

Надя Дорофєєва, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Шарму всьому цьому видовищу додав помітний макіяж і зачіски в стилі популярних японських мультиків - аніме, там мультиплікатори люблять такий стиль (гострий і з різними "дульками").

Нові танці Наді Дорофєєвої відразу ж набрали тисячі лайків, а також безліч коментарів з компліментами.

Варто також нагадати нашим читачам, що Надя Дорофєєва випустила нову пісню "наречена". Вона записана спільно з казахським репером Скриптонітом (Аділем Жалєловим).

Артисти планують підтримати її кліпом, режисером якого стане Таня Муіньо. Їх минулий Фіт "Не забирай меня с пати" вийшов на альбомі Скриптоніта "Праздник на улице 36" і виявився однією з найкращих пісень в ньому.

Раніше повідомляли, нафарбований Володимир Дантес підкорив серця фанаток, про Наді Дорофєєвої - ані слова: "Дівчатка, ви прекрасні".

Як повідомляв Знай.uа, Сінді Кроуфорд зупинила час? Як виглядає одна з найбільш затребуваних красунь світу.

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва "втекла" з України, щоб опинитися на краю обриву без Дантеса: "Зійти з розуму".