Незабаром в Україні відбудеться новий сезон костюмованої драми "Кріпосна. Жадана любов". Нарешті шанувальники зможуть розкрити головну інтригу.
Про це повідомили на офіційній сторінці в Instagram телеканалу СТБ.
У понеділок, 1 листопада о 20:15 відбудеться прем’єра нового сезону костюмованої драми "Кріпосна. Жадана любов". Тому незабаром розкриється головна інтрига, чи живий Андрій Жадан.

Актори "Кріпосної", фото СТБ

"Увага глядача зосереджена на головному питанні: чи живий Андрій Андрійович Жадан? І поки шанувальники активно висувають свої версії продовження серіалу, актриса Ксенія Мішина інтригує своєю появою в розкішному вбранні поміщиці та жорстокої купчихи. Невже Лідія Шефер жива?", - сказано у повідомленні.

Актори "Кріпосної", фото СТБ

Також у третьому сезоні більше розкриється сексуальна та спокуслива актриса Ніжинського театру Лариса Яхонтова, яку зіграла Наталка Денисенко. Саме у цьому сезоні глядачі зможуть побачити продовження історії Лариси та Петра, якого зіграв Станіслав Боклан.

Актори "Кріпосної", фото СТБ

Ще більше про улюблених героїв "Кріпосної" глядачі зможуть дізнатися 1 листопада о 20:15 на телеканалі СТБ.
Нагадаємо, переможець "Танці з зірками" Євген Кот перенісся у "Кріпосну" з таємничою незнайомкою: "Мішина все-таки..."
Раніше Знай писав, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк спокусив Наталію Денисенко "міцними горішками": мало не "посунула" дружину. Актор показав як відпочиває на Мальдівах і його колега оцінила тіло.
Також Знай повідомляв, що Ксенія Мішина після примирення з Олександром Еллертом видала все, що її бісить: "Сказала стоп"

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще