Українська телеведуча, співачка, ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі Регіна Тодоренко повідала зворушливу історію кохання її бабусі і дідуся. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників.

«Перемогти рак їй так і не вдалося. Простий амбітний хлопець з села Олексіївка і дівчина з Одеси зустрілися в санаторії, де він підробляв охоронцем, а вона відпочивала по путівці від нафтобази. Вона спускалася по сходах, несучи в руках кефір і булочку для сусідки, а він набрався сміливості і жадібно поглядом впивався в її красиві довгі ноги. Одружилися, дві прекрасні дочки", - почала розповідь дружина співака Влада Топалова.

Регіна Тодоренко, фото з Instagram

Її бабуся працювала Ревізором аптекоуправління. Дідусь практикував щелепно-лицьову хірургію, а після став завідувачем стоматологічної клініки.

Ще дітьми вони пережили Велику Вітчизняну війну, голод 46-го року, а дорослими - вторгнення в Чехословаччину 1968 року, Чорнобиль (дідусь лікував жертв аварії), перебудову і навіть науково-технічний прогрес.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"40 років вони йшли рука об руку, плече до плеча, підтримуючи один одного у всьому, хоч і частенько ми, будучи маленькими дітьми, ставали свідками італійських пристрастей і гучних скандалів, але вони все одно мирилися, тому що любили один одного», - зазначила Тодоренко.

Бабусі не стало 8 лютого 2003 року.

"Він, виснажений жорстокою боротьбою з онкологією, довго ще не міг повірити, що в цьому бою програв. Кожен день він ходив на кладовище кілька років поспіль, ніби сподіваючись, що вона повернеться і забере його з собою. Але у неї були інші плани. Вона хотіла бачити його живим, як би він не противився. У цьому царстві безмовності і умиротворення він посадив дерево, яке поливав своїми сльозами. За 20 років воно стало неосяжним. Для нашої сім'ї це дерево-символ вічної любові між двох світів. Бажаю всім нам зуміти любити так само, як мої бабуся і дідусь», - підсумувала вона.

Скрін, Instagram Регіна Тодоренко

"До сліз, дуже сильна історія", "Дуже зворушливо, історія про справжнє кохання. Дааа, нам всім є, до чого прагнути", "Читала історію ваших дідуся з бабусею - так зворушливо, до сліз», - пишуть в коментарях зворушені шанувальники.

Знай.uа нагадує, як Регіна Тодоренко відірвалася в компанії чоловіків без Влада Топалова: без сім'ї веселіше

Як раніше повідомляв Знай.uа Регіна Тодоренко заговорила про свою залежність, довелося їхати до Туреччини: "за 9 років..."

Також Знай.uа писав: Регіна Тодоренко з "Орла і Решки" покинула чоловіка з дитиною в День батька: "Мама полетіла".