Сестра знаменитої співачки, Народної артистки України Софії Ротару Ауріка Ротару спровокувала скандал у Росії заявою про Крим.

В інтерв'ю DOROTYE молодша сестра співачки Ауріка Ротару заявила, що артистка чекає на повернення тимчасово окупованого Росією Криму під контроль України. Саме цими словами вона викликала бурхливий скандал у РФ.

Крім того, як виявилося, знаменита українська виконавиця наразі закрила свій готельний особняк Villa Sofia в Ялті. За словами Ауріки Ротару, вона, і її сестра Софія вже давно не були у Криму. Сама вона була там ще у 2012 році на "Crimea Music Fest".

Ауріка Ротару, кадр з відео

На запитання про майно у Криму, Ауріка Ротару відповіла, що власність її сестри Софії там наразі "чекає кращих часів". Тобто, готельний бізнес Софії Ротару наразі не працює.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"На скільки знаю, Соня також років п'ять чи шість там не була. Ну поки стоїть, вони закрили все. Там не працює, вілла не працює, вони закрили все і стоїть. До кращих часів. Чекаємо повернення Криму", - заявила Ауріка Ротару. Ауріка Ротару

Нагадаємо, Ірина Білик пригадала перше знайомство з Софією Ротару і вивідала секрет її стрункості: "Знаю тільки я". Ірина Білик розповіла про перше знайомство з Софією Ротару

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірина Білик замахнулася на лаври Тіни Кароль в "Танці з зірками": "Загадкова...". Ірина Білик з'явиться на шоу "Танці з зірками"

Також "Знай.ua" писав, Світлана Лобода у весільній сукні "помстилася" Філіпу Кіркорову за експродюсерку Нателлу Крапівіну: "Так зворушливо". Співачка Світлана Лобода з'явилася на модному показі зі своєю колишньою продюсеркою Нателлою Крапівіною