Григорій Решетник заговорив про свою серйозність. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників.

10 листопада телеведучий опублікував пост в Instagram. Свій пост він забезпечив знімком з концерту, на якому сам Григорій Решетник задумливо дивиться вдалину.

"Комусь не щастить з роботою та самореалізацією, хтось розчарувався в коханні та людях, а хтось навіть в собі!", - повідомив він.

Чоловік зазначив, що бажає написати мотиваційний пост. Він закликав поступово домагатися своїх цілей.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"зберіться з силами, переключіться, сядьте наодинці і спробуйте поспілкуватися з самими собою-чесно дайте собі відповідь на турбують питання, розпишіть свій план і починайте діяти!Крок за кроком досягайте професійних цілей, будьте відкриті до справжніх щирих почуттів і любові, з кожен день, вірте в себе і несамовито любіть себе! І тоді, я переконаний, вам все вдасться і ви будете щасливі! Вірю в Вас і міцно обіймаю ❤️", - повідомив він.

Нагадаємо, одружений Григорій Решетник впав до дівочих ніг, Злата Огневич приревнує: "Побачили і закохалися"

Як повідомляв "Знай.ua", ведучий "Холостячки" Григорій Решетник розповів про щастя у 38-й День народження: "Як у кращих фільмах"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огневич приготувалася красиво попрощатися: "Є натхнення для..."