Відомий 53-річний британський актор Деніел Крейг, якого всі знають як Агента 007, нагадав численним фанатам, як виглядав у день прем'єри нового фільму про пригоди Джеймса Бонда "Не час вмирати".

На фан-сторінці актора в соцмережі Instagram розмістили знімок з урочистого заходу з нагоди прем'єри фільму "Не час вмирати", в якому Деніел Крейг востаннє зіграв роль відомого всьому світу Агента 007.

Деніел Крейг

В Insta Stories показали вже раніше опубліковане фото артиста. У кадрі Деніел стоїть на червоній доріжці і позує в екстравагантному піджаку з рожевого оксамиту, який буквально поставив на вуха всіх знаменитостей, представників ЗМІ і фанатів. Бачити брутального Джеймса Бонда в такому образі дійсно незвично, але факт того, що актор не перестає дивувати оточуючих, дуже навіть радує.

"Добре, тепер мені дуже подобається рожевий піджак", - залишили підпис до знімка.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Деніел Крейг з пістолетом повернувся до ролі Джеймса Бонда: "Я доведу це до кінця"

Нагадаємо, що глядачі розкритикували останній вихід Деніела Крейга в ролі Джеймса Бонда - "Ненавиджу!"

Як повідомляв Знай.uа, Деніел Крейг "поховав" себе в ролі агента 007: "Не час вмирати" відправляє Джеймса Бонда на пенсію

Також портал Знай.uа писав, чт Деніел Крейг у червоному смокінгу презентував "Не час вмирати": Джеймс Бонд не повинен стати жінкою