Відома українська акторка і телеведуча Ольга Сумська привітала своїх колег із професійним святом – Днем працівників телебачення та радіомовлення.

Зірка, яка попри свій вік є активною користувачкою соцмереж і часто розповідає про свою сім'ю, цього разу згадала, яким був її досвід роботи на телебаченні. Відповідний допис з'явився на особистій сторінці Ольги Сумської в соцмережі Instagram, де за її життям стежать вже 717 тисяч підписників.

Скрін, Instagram Сумська

Скрін, Instagram Сумська

Скрін, Instagram Сумська

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

«Мої такі різні, але незабутні і яскраві 25 років‼️ на українському ТБ! Зі святом, колеги! З Днем працівників телебачення та радіомовлення! Скільки цікавого було, і, сподіваюсь, ще буде!», - підписала вона серію знімків, на яких показала себе і зовсім молодою, і вже досвідченою телезіркою.

Скрін, Instagram Сумська

«Незрівнянна наша королева, народна гордість!», «Гарна Ольга Сумська», - захоплюються її красою прихильники.

Однак дехто розкритикував її за надто консервативний гардероб.

«Олечко, треба більше носити сучасних футболок, майок, светрів, джинсів, а то Ви в цих українських сукнях безрозмірних виглядаєте бабкою», - пише одна з читачок сторінки.

Скрін, Instagram Сумська

Скрін, Instagram Сумська

«Вона не виглядає як бабка, а як шикарна жінка, одягнена зі смаком відповідно свого віку. Адже молодіння себе за рахунок футболок і тому подібного як ви написали виглядає смішно і по-дитячому», «Футболки, джинси, светри - це так примітивно, так по-базарному, геть не личить жінці такого статусу. Це не вишукано і не елегантно», - відповіли на критику зірки інші фанати.

Нагадаємо, Ольга Сумська розбила яйця улюбленців Януковича: відмінний омлет. Акторка Ольга Сумська показала, як готує апетитний омлет зі страусиного яйця

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ольга Сумська показала несподівано помолоділу у 88 років маму: на пластику не схоже. Відома українська акторка та знаменита "Роксолана" Ольга Сумська показала несподівано помолоділу у 88 років маму - Анну Опанасенко-Сумську

Також "Знай.ua" писав, Ольга Сумська й Аня Трінчер показали, на що пішли заради Володимира Остапчука: Павло Зібров позеленіє від заздрощів. Ольга Сумська розповіла про співпрацю з молодою співачкою Анною Трінчер