Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Настя Каменських порадувала численних фанатів неймовірною колаборацією з молодим, але вже успішним виконавцем Ванею Демчуком. Як відомо, хлопець брав участь у талант-шоу "Співають всі" і на жаль, до перемоги не дійшов, але його харизма і ангельський голос підкорили серця тисячі українок. Зараз Ваня випускає сольні пісні, з авторськими текстами.

Спочатку співачка тримала інтригу в Insta Stories, а після розмістила відео з молодим артистом на своєму акаунті і повідомила дату релізу пісні "Sorry 2" з ним в дуеті.

Скриншот с Insta Stories, Настя Каменских

"Вася Демчук x NK - Sorry 2 19.11 Це пісня про прощання з минулим і про пристрасть, яка спалює до тла. Кожен з вас почує в ній свою історію", - анонсувала дату релізу пісні Настя Каменських.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо, що Настя Каменських зізналася, кого зобов'язана любити більше, ніж Потапа: "Це так красиво"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських похвалилася "новими" талією і попою, українки оцінили: "Встати з ліжка після swinger-party"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських після чуток про вагітність і докорів у повноті показала, що в її тарілці: "Готові?"