Ірина Федишин показала, як знову потрапила в ДТП. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська поп-співачка Ірина Федишин є популярною особистістю в нашій країні. Про це говорить Instagram-сторінці зірки "Голосу країни", де за нею стежить майже 400 тисяч осіб. З ними вона ділиться різноманітними моментами свого життя. Найбільш термінові новини вона намагається публікувати у форматі сторіз.

20 листопада жінка опублікувала пост, в якому показала як її машина зіткнулася з вантажівок. З'ясувалося, що в припаркований Porshe врізалася вантажівка, здаючи назад.

"дуже неприємний сюрприз. Ми припаркували машину, виходимо, а тут хтось у нас в'їхав. Ось так машина здавала задом і не бачила, що ми тут стоїмо. Ну скажіть, як можна так давати задню, не дивитися в дзеркало і не бачити, що ми тут стоїмо. Пів машини видно!",- поскаржилася вона свої фоловерами.

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Як запевняє сама Ірина Федишин, водій їй розповів, що не побачив автомобіль.

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин ледь не знесла фуру: "вийшов, поскакав, посміявся"

Нагадаємо, Ірина Федишин показала сукню, про яку таємно мріє кожна жінка: таке і Андре Тан не пошиє

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Федишин змусила чоловіка "роздягнути" її і попітніти без сексу

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин після пологів погодилася віддати малюків В ДОБРІ руки: "багато бажаючих". Артистка навіть не сподівалася, що бажаючих забрати крихт буде так багато.