Роберт Бернс каже, що його єдиний жаль з приводу 18-річного проекту перетворення свого муніципального будинку в Сассексі в палац Відродження полягає в тому, що він не використовував свій дар для малювання раніше.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік, який вирішив переробити свій "м'який" муніципальний будинок в стилі епохи Відродження, нарешті, завершив проект через 18 років.

74-річний Роберт Бернс з Брайтона, Сассекс, почав фарбувати свій Муніципальний будинок в 2003 році після того, як разом з дружиною переїхав в трикімнатний будинок з терасами.

Муніципальний будинок

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Він відтворив мистецтво деяких найвідоміших художників світу, включаючи Леонардо да Вінчі, Мікеланджело та Сандро Боттічеллі. Однак, він надав роботам сучасного вигляду, включивши портрети Бориса Джонсона, Філіпа Шофілда і Холлі Віллоубі поряд з фресками в стилі епохи Відродження. це перегукується зі всесвітньо відомим оздобленням Сикстинської капели Ватикану.

Витративши 18 років на розпис кожної стіни, стелі та коридору в своєму будинку, декоратор на пенсії, нарешті, вичерпав місце для своїх картин в стилі епохи Відродження.

Муніципальний будинок

Роберт пояснив: "Коли я переїхав до будинку в 2003 році, я відчув, що будинок був дуже м'яким і простим у всьому. Я ходив на розпродаж автомобільних багажників в Льюїсі, знайшов книгу з фотографіями Сикстинської капели і пам'ятаю, як подумав, яке це дивовижне місце. Я став купувати ще більше книг в благодійних магазинах і зібрав колекцію прекрасних книг, в яких черпав натхнення. Я по-справжньому розкрив свій талант до живопису тільки тоді, коли почав робити косметичний ремонт в будинку, і мені дуже шкода, що я не відкрив його, коли був молодший, оскільки життя художника було б великим задоволенням. У мене більше немає місця, тому я перейшов на полотна для малювання і просто складаю їх у вільну кімнату".

Муніципальний будинок

Роберт спочатку переїхав до свого муніципального будинку після розлучення. Він поклявся залишатися в будинку і продовжувати малювати полотна в стилі епохи Відродження, незважаючи на те, що у нього закінчується місце.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали нового персонажа, який вийде на сцену шоу «Маска».