Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 715 тисяч чоловік.

Ольга Сумська поділилася унікальним кадром своєї молодшої 19-річної доньки Анни, яку вона народила від нинішнього чоловіка Віталія. Акторка показала, як виглядає її дівчинка в профіль і додала до знімка свою власну фотографію, зроблену багато років тому, на зйомках чергового фільму.

Скріншот з Insta Stories, Ольга Сумська

Анна дуже сильно схожа на свою успішну маму, такий же ідеальний рівний ніс, пухкі губи і великі очі. Але, дещо дівчина все ж успадкувала і батька Віталія - темне волосся і чарівну посмішку, яка якраз таки і підкорила тоді ще молоду Ольгу.

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська похвалилася підрослими доньками: найголовніше досягнення Борисюка. Доньки відомої акторки Ольги Сумської цілком можуть позмагатися з мамою в красі.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Нагадаємо, що Ольга Сумська згадала, якою була 25 років тому - Роксолану вже не повернути: "Примітивно, по-базарному"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська показала, як підросла її донька від Віталія Борисюка: молоденька Роксолана

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська та Віталій Борисюк "без фільтрів" ошелешили виглядом: смілива парочка. Подружня пара показала, як проводить вільний час в Одесі.