Настя Каменських заінтригувала шанувальників live-прем'єрою пісні з останнього альбому. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. На цей час на її соцмережу підписано 5,3 мільйона осіб, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

У травні цього року вийшов її альбом "червоне вино", до якого увійшли такі композиції" прикро"," Ма"," ABCD","Крок вправо","Neon"," Loca"," Сорямба"," якщо Небеса"," Бажай "і"Додому".

24 листопада жінка опублікувала фото в соціальній мережі Instagram. Каменських повідомила, що заспівала свій хіт "прикро" на "вечорі прем'єр з Катею Осадчою".

"Дивіться live-прем'єру пісні "прикро" вже скоро на вечорі прем'єр з @kosadcha 🔜 це буде дуже яскравий, динамічний і спокусливий номер, режисером якого став @german.nenov🔥 не пропустіть!",- повідомила вона.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Нагадаємо, одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "перемогло бажання". Ведучий шоу" Маска " Володимир Остапчук несподівано став зухвалим злочинцем, неабияк здивувавши публіку своєю незвичайною поведінкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку

Також "Знай.ua" писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.