Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка відома багатьом завдяки участі в проекті "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією особистими і робочими моментами життя, а також навчає правилам етикету своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч чоловік.

Як відомо, Ольга знає все про те, як сучасній дівчині благородно поводитися в суспільстві. Також знаменитість є автором книги "Етикет. Школа пані Фреймут" в гумористичному стилі, в якій вона поділилася своїм життєвим досвідом і дала цінні поради читачам.

Ольга Фреймут, фото з Instagram

Цього разу Ольга Фреймут навчила українців, як правильно вітати своїх знайомих. Виявилося, що цілуватися в щоки під час зустрічі не можна, адже це справа інтимна.

На опубліковане відео відреагував відомий телеведучий Володимир Остапчук і записав власний урок "етикету". На думку артиста, потрібно не тільки заціловувати друга, але і повністю облизувати його обличчя. У гумористичному ролику також взяла участь його дружина Христина.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут назвала головні правила етикету за кермом, як поводитися з хамами-водіями: "Тепло посміхнутися"

Нагадаємо, що "Ревізор" Ольга Фреймут пояснила, коли категорично не можна пити каву: більшість з нас робили це "невчасно"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував танці з пилососом: "Поки дружина не вдома"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук показав українцям свою маленьку копію: "Клон, прямо няшечка"