Відома українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських похизувалася розкішним образом для грандіозного шоу "Маска".

Настя Каменських вже давно підкорила серця слухачів не тільки в Україні, а й далеко за її межами, тому за життям зірки спостерігають мільйони осіб. Саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 5.4 мільйона осіб.

Цього разу напередодні нового випуску "Маска" Настя Каменських вирішила показати свій розкішний образ для шоу. Зірка одягла фіолетову сукню, яка оголила її розкішне декольте та підкреслила струнку талію, особливістю цієї сукні стали об'ємні рукави. Доповнила образ Каменських вуаллю.

Фото зі сторінки Насті Каменських

"Чекаю на вас сьогодні о 21:00, щоб знову із завмиранням серця дивитися виступи наших Масок! І вгадувати, хто ж під ними ховається", - так Настя Каменських підписала фото.

Віддані фанати Насті Каменських одразу ж прийнялися залишати для неї десятки компліментів. Деякі з них зазначили, що цей образ до лиця співачці.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Фото зі сторінки Насті Каменських

"Красива, як Я прям🔥😍", "Краща 🔥🔥🔥", "Настюша ти чарівна ❤️❤️❤️", "Вау круто виглядаєш!!!",- зазначили вони.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Настя Каменських у блискітках перетворилася на красуню-циганку: покине Потапа заради табору.Настя Каменських показала свій розкішний наряд для концерту.