Регіна Тодоренко нарвалася на критику шанувальників через свій новий образ. Відповідний пост з'явився на Instagram-сторінці zvezdi_show_biz.

Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі " Орел і решка "на російському телеканалі" П'ятниця " любить радувати свою аудиторію в соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників цікавими публікаціями з особистого і творчого життя.

27 листопада дівчина опублікувала фото, де продемонструвала розкішну вечірню чорну сукню з блискучим низом. Зірка позувала загадково дивлячись в камеру і поклавши одну руку на талію. З'ясувалося, що в такому образі вона з'явилася на премії журналу ОК.

Однак в соціальній мережі Instagram спливли не дуже вдалі знімки.

"Регіна Тодоренко на премію журналу ОК прийшла в незвичайному образі 😉 як вам?",- повідомив Instagram-портал.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Фоловери дуже сильно розкритикували образ знаменитості.

"Господи! Що з нею! Щось пішло не так!"; "Як то дивно вона виглядає, заборонене нічого не почала приймати"; "з якого колгоспу"; " якийсь Відьмак на шабаші😮", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала найскладніші сторони материнства-заповзає додому на карачках: "хоч хтось підлогу помив"

Також Знай писав, Тодоренко без штанів зізналася Владу Топалову в немислимому: "коли мене не стане..."

Раніше повідомляв Знай, Регіна Тодоренко показала своє меню - "шведський стіл", як в" Орел і Решка": "куди це все дівається?"