Дарія Квіткова підняла перед прихильницями питання хейта. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона людей. З ними вона спілкується про своє особисте життя, вихованні дітей, кар'єрі, а також підіймає різні філософські теми. Іноді Квіткова комунікує з ними у форматі сторіз.

Даша Квіткова, фото з Instagram

26 листопада Квіткова опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, розповів про користь ненависті в свою сторону. Вона зазначила, що це неминучий процес, який також є індикатором того, що у хейтера є проблеми. З цієї причини Дарія Квіткова ставиться до них з розумінням і не злиться на них. Свій пост вона супроводила фотографією, на якій засвітила свої стрункі ніжки.

"Ми звикли ділити життя на чорні і білі смуги, емоції — на погані і хороші. Колись я теж так робила, але в певний момент все переосмислила. Зараз я сприймаю хейт, як біль іншої людини. Намагаюся відповісти з добром, щоб не травмувати його ще більше", - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Нагадавши, що Микита Добринін відвів Дашу квіткову до дієтолога після пологів.

Як повідомляв Знай.ІА , Даша Квіткова закохалася в усміхненого красеня, і це не "Холостяк" Добринін.

Знай.ІА писав, Даша Квіткова розсекретила пікантні проблеми після пологів.