У далекому 2011 році на проєкті "Голос країни" від "1+1" Арсен Мірзоян познайомився з Тонею Матвієнко. У них почалася міцна дружба, яка переросла в кохання і змусила Арсена розлучитися з дружиною Анною, яка народила йому 2 дітей.

Більш того, цілий рік Мірзоян розмірковував, чи хоче йти від дружини і чи справжні його почуття до онуки Ніни Матвієнко. Скандал гримів у 2014 році. Тоню називали розлучницею, а Арсена - зрадником.

Однак зараз пара закоханих виховує своїх 2 дітей і купається в коханні... Але що ж робить перша дружина Мірзояна Анна?

А вона, варто відзначити, відчуває себе не гірше за парочку. Такий висновок можна зробити, переглянувши її соцмережі. Дівчина пише красою, жіночністю і гармонією. Іноді вона навіть дражнить чоловіків своєю ідеальною фігурою і показує себе в купальнику. Так сталося і цього разу. Анна Мірзоян виставила фото, очевидно одного з місць Запоріжжя - аквапарк або якийсь басейн. Вона сидить на підлозі біля басейну, в цілісному чорному купальнику, який не приховує стрункість дівчини і ідеальні жіночні ніжки. На тлі намальований космос на стіні і він ідеально доповнює цей кадр.

За хештегами, які використовувала Анна, можна зробити висновок, що вона домагається гармонії з собою і водою. І насолода від водних процедур в басейні дарує їй бадьорість духу і гарний настрій.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Варто відзначити, що останнім часом багато зірок, наприклад Ксенія Мішина, показують свою фігуру в купальнику, змушуючи чоловіків нервово ковтати.

Нагадаємо, що колишня дружина Мірзояна залишилася в одних трусиках в листопаді.

Раніше ми повідомляли, що Анна Мірзоян показала, яку красуню упустив співак після весілля з Тонею Матвієнко.