Популярний український блогер-мільйонник Олександр Заліско, який 27 листопада в День пам'яті жертв голодоморів влаштував у Львові гучну БДСМ-вечірку на честь свого дня народження, записав офіційне відеозвернення з вибаченнями і дав нові коментарі щодо скандалу.

Нагадаємо, що 27 листопада Олександр Заліско гучно відсвяткував свій день народження в Будинку вчителя у Львові, а вів захід відомий ведучий Володимир Остапчук. Галас піднявся через неповажне ставлення блогера до Львівської громадськості, якій не сподобалося, що захід проходив в офіційний день скорботи.

На закиди Заліско відповідав, що "не обирав день, коли йому народжуватися" і що він святкуватиме "як хоче". Після цього він продовжив викладати відео зі свята в своїх сторіс, що і спровокувало ще більшу хвилю негативу.

Тепер же, після нескінченного потоку хейта і засудження з боку близьких людей, блогер раптом усвідомив свою помилку. Олександр Заліско публічно вибачився перед тими, кого могли зачепити його дії в той день. Також він детально розповів про наслідки вечірки. За словами блогера, від нього відмовилися всі рекламодавці і закрили з ним важливі проекти.

"За дві доби мене позбавили практично всіх джерел доходів. Найбільші національні бренди розірвали угоди зі мною і відмовилися від подальшої співпраці. Удар це для мене? Величезний!" - сказав блогер.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Заліско зізнався, що ним також розчаровані батьки, його мама не перестає плакати вже другий день. Але, як заявив блогер, він готовий понести всю відповідальність за свої дії і визнати свої помилки.

"Ну затупив, визнаю. Але як доросла, свідома людина, я повинен визнавати помилки і відповідати за вчинки. Я готовий це робити і приймаю наслідки своїх дій", - запевняє блогер фанатів.

У Telegram-каналі "Культурна пральня" також відреагували на вибачення Олександра Заліско.

"Ой, що бабло життєдайне робить 🤣 Блогер Заліско зачитав з листочка спіч на 5 хвилин про тусу у день пам'яті жертв Голодомору", - написали в публікації.

Нагадаємо, що Вова Остапчук розкаявся за "голодну тусу" з блогерами в день пам'яті, повірили не всі: "Притиснули"

Як повідомляв Знай.uа, блогерша Саша Пустовіт виправдала гучне святкування в День пам'яті шаленим темпом життя: "Я забула"

Також портал Знай.uа писав, що Павло Зібров зізнався, чого ніколи не допустить у відносинах з Мариною: "Ми проти"