Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«Особистий рік є абсолютно у кожної людини, і він на кожну людину впливає, вірить вона в це чи ні. Особистий рік – це період життя, який дуже впливає на людину. У нумерології є дев'ять особистих років. Неважливо в якому році людина народилася, а важливо, коли саме вона народилася, тобто день та місяць народження. І тому розраховується його особистий рік», - розповіла Романова.

Романова сказала, що є перший особистий рік і це час для планів та перших кроків. Є другий особистий рік, повідомила вона, це час контактів та контрактів. Третій особистий рік – у цей час треба відпочити, наголосила вона, це час егоїзму. Четвертий особистий рік ми відпочили, вважає вона, засукали рукави і почали орати, заробляти гроші – це грошовий потік. П'ятий особистий рік – це той час, коли неможливе можливе, зауважила вона, крила за спиною, можна поміняти буквально все в житті.

«Шостий особистий рік – це будинок, сім'я, творчість та це час для особистого життя. У сьомий особистий рік ми працюємо над помилками, а якщо ви розумієте, що у вас немає помилок, то це рік для самовдосконалення. Восьмий особистий рік – це другий грошовий рік у всьому циклі, у цей час треба збирати врожай. І дев'ятий особистий рік – це час, коли потрібно прощати і прощатися, це час змін. А далі знову настає перший особистий рік», – резюмувала Романова.

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповідала, що люди списують все на ретроградний Меркурій, якщо вони не хочуть чимось займатися.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Крім цього, Знай.ua повідомляв, зі слів Ковальського, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.