У п'ятницю, 3 грудня відбудеться фінал найромантичнішого шоу "Холостячка". Головна героїня Злата Огнєвіч у фінальному 12 випуску шоу вибере одного з трьох чоловіків.
Варто відзначити, що за серце української співачки у фіналі шоу боятися три чоловіки - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і Роман Свечкоренко, який в 11 випуску повернувся на проект після того, як вирішив проблему з розлученням.
Злата Огнєвіч у своєму Instagram, де за її життям стежить понад 400 тисяч людей, зізналася, що фінальне рішення робить серцем.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

"Ось і фінал 🌹 🌹 🌹 Кому я скажу заповітне Так? Роблю вибір серцем....",- зазначила Злата Огнєвіч.


Злата Огнєвіч зізналася, що для неї любов це найважливіше, чим вона керувалася при виборі. Адже це почуття не сплутаєш ні з чим іншим.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

"Любов - це дар 🙌 🏾 коли цей дар потрапляє в руки майстра - виникає цілий всесвіт. Вона виткана з мільярдів щасливих миттєвостей, глибоких почуттів, щирих емоцій, безлічі недосконалостей, які сходяться в одній точці", — зазначила вона.

У коментарях віддані фанати Злати Огнєвіч почали вгадувати, кого ж вона обере у фіналі. Більшість припустили, що це буде Дмитро Шевченко.

"Звичайно це Діма. Це видно з першої зустрічі😍❤️", "Діма", "На шоу "Як вийти заміж", будете з Максом😍", " Свечкоренко..", "Діма", "Дмитро", "Мені здається Рома виграє, принаймні вони дуже схожі, в будь — якому випадку удачі тобі вибирай сердечком❤️🙌", "Діма💯", - зазначили вони.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Злата Огневич зняла ліфчик перед фіналом "Холостячки", щоб познайомити зі своїми "роднулечками": "Так грайливо"

Раніше Знай писав, Злата Огневич готова назвати ім'я переможця "Холостячки", обранець випадково "спалився": "кільце в руці"

Також Знай повідомляв, "Холостячка" Злата Огневич розповіла, як правильно загадати бажання перед Новим роком, щоб воно збулося: "посилаєте в..."