Jerri Heil розповіла про жорсткий район свого вегетаріанства. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

Українська співачка Яна Шемаєва, яка відома як Джеррі Хейл, прославилася виконанням каверів на пісні популярних виконавців. Величезну популярність їй принесла пісня" Охорона, скасування", яка також з'явилася в дебютному студійному альбомі"я - Яна".

Jerry Heil - Джеррі Хейл

На цей час дівчина стала популярним блогером. Зокрема, на її Instagram-сторінку підписано 186 тисяч осіб, а на ТВК-току - 193 тисячі.

Нещодавно українська співачка дала коментар ведучій програмі" Світське життя " славі Камінській. Цього разу вони вирішили поговорити про їжу.

Популярні новини зараз

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

"Я оцей мабуть типовий веган в уявленні всіх невеганів. Тіпа той що любить траву і більше нічого. Я правда так люблю харчуватись. Але більшість веганів так не харчується, це міф", - повідомила вона.

Дівчина зазначає, що на даний момент вегетаріанська індустрія настільки добре просунулася, що нещодавно вона давала Ганні Трінчер вегетаріанські котлети. І співачка навіть не змогла їх відрізнити від справжніх.

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" знайшов брата-близнюка в Потапі: ось що обожнює Настя Каменських

Нагадаємо, що тендітна Олена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею