Стало відомо про невеликий скандал на шоу "Маска", де зірковий детектив Дзідзьо був обурений через поведінку однієї з учасниць, і попросив її вигнати завчасно.

Сьомий випуск другого сезону гіпершоу "Маска" шанувальники вже назвали найскандальнішим. А все через витівки героїв і зіркових детективів в ефірі каналу "Україна". Не став відставати і приголомшливий Скандал. Які загадки і сюрпризи залишила зірка під маскою своїм зоряним колегам і чому тільки Оля Полякова встала на її бік?

шоу "Маска"

У цьому випуску шоу "Маска" персонаж Скандал виконав композицію "Зима в серці", яка належить колективу "Гості з майбутнього", а після того як пісня закінчилася, він просто зник зі сцени залишивши там чорну коробку з підказками. Не всі детективи сприйняли такий вчинок позитивно.

Дзідзьо відразу зазначив, що це неповага до глядачів і детективів, і він взагалі не розуміє, що відбувається. У чорному ящику лежав портрет султана з серіалу "Величне століття. Роксолана". Так, за словами експертів, під маскою можуть ховатися актриси Ольга Сумська або Ксенія Мішина, співачки Ані Лорак або MARUV.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Шоу "Маска", фото: канал "Україна"

Дзідзьо продовжив критикувати Скандал за такий вчинок. Він не зрозумів що за номер був, і не хотів голосувати за неї, запропонувавши відразу зняти маску.

Розкривши ящик, детективи побачили напис: "Я в залі" і почали ретельно шукати героїню - всi, крім Андрія Данилка: "Я нічого не бачу, продюсери, видайте мені бінокль! Де Скандал? Ану йди сюди! От не розумію, чому я повинен бути Шерлоком Холмсом? Неначе я вівчарка ... Оля, знайди вже той Скандал, адже тобі краще знайоме це слово".

Як би не старалися, відшукати учасницю не вдалося, а перед голосуванням Оля Полякова звернулася до глядачів, попросивши не слухати дзідзьо, адже в цьому і є суть скандалу - епатаж. Чи вдасться Скандалу дійти до фіналу - дізнаємося зовсім скоро.

Нагадаємо, що Олег Винник повторив подвиг горили з "Маски" і зацілував красуню Natella Kirs

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова в ляльковому образі зробила пікантну пропозицію Андрію Данилку

Також, дочь Олі Полякової "укокошила" батька-мільйонера і навіть не ховається