Відомий артист України Остап Ступка, якого зіркові детективи розсекретили під маскою Кажана в шоу "МАСКА", поділився з ведучими програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" спогадами про батька – видатного актора, і дідуся – оперного співака, а також розповів про свою участь у найзагадковішому гіпершоу країни.

Як повідомив артист ведучим Марії Мельник і Григорію Герману, в ньому є той самий авантюризм, який завжди підштовхує його на експерименти. Так сталося і з участю в гіпершоу "МАСКА", коли йому запропонували сховатися в костюмі Кажана. Зіркові детективи майже з першого виступу відзначили, що в цьому образі замаскувався актор, адже Кажан щоразу відігравав свої номери з особливим професіоналізмом. А ось зі співом, повідомив Ступка, виникли труднощі.

Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"

"Я не вмію співати. Хоча мій дідусь був оперним співаком, мав прекрасний голос – баритон і пропрацював 33 роки у львівській опері, але в мене з голосом не склалося. І в батька так само, не знаю – чому. Мабуть, як він казав: «Слон на вухо не одному мені, а нам двом наступив». Тому спробувати себе в співі мені було завжди цікаво. Репертуар підбирали відповідний – до мого вміння шепотіти, але виходило атмосферно. Єдине – досить складною була пісня Джо Кокера. Та ми пробували, записували окремими фразами, і зрештою все склалося", – поділився подробицями Остап Ступка в ефірі телеканалу "Україна".

За правилами гіпершоу "МАСКИ", кожен запрошений учасник підписує договір про нерозголошення, тому про свій новий досвід артисту довелося мовчати.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

"Ніхто з рідних не знав про мою участь у шоу. Вже після викриття зрозуміли. Хоча варіації почалися з першого ефіру, бо мої підказки були дуже конкретними. Деякі друзі та знайомі, думаю, здогадувались", – розповів артист в інтерв'ю "Ранку з Україною".

Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"

Нагадаємо, що на шоу "Маска" між Андрієм Данилком і Олею Поляковою трапився конфуз: "Побачила, висять сардельки"

Як повідомляв Знай.uа, у Олі Полякової та Олега Винника хочуть "відняти хліб": запідозрили Потапа Насті Каменських

Також портал Знай.uа писав, що шоу "Маска" нарешті помирить Тіну Кароль і Олю Полякову прямо в новорічну ніч