Стало відомо про те, що зіркові детективи гіпершоу "Маска" практично визначилися, хто ховається під образом "Скандалу". Це може бути колишня колега президента, Олена Кравець.

У четвертому випуску найзагадковішого шоу країни "Маска", яке виходить по суботах о 21:00 на телеканалі "Україна", свою інтригуючу історію продовжив суперечливий Скандал. Зіркові детективи проекту нарешті заглянули в чорний ящик учасниці і висловили перші здогадки – хто так вдало заплутує їх.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Скандал у четвертому випуску виконав композицію Тіни Кароль, яка називається "Красиво". При цьому, спочатку передбачалося, що саме вона ховається під костюмом, але, це було б дуже очевидно, як багато відзначили. Зіркові детективи відразу відзначили, що персонаж має неймовірні вокальні дані, і розмовляє російською мовою.

"Послухайте, як вона говорить – голос схожий на акторку Олену Кравець з "Квартал-95" - поділився Андрій Данилко в ефірі каналу "Україна".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Цю думку розділила і Оля Полякова, зазначивши той факт, що костюм розроблений так, щоб приховати зріст і форми персонажа.

Настя Каменських зосередилася на іншому, і зазначила, що людина під костюмом могла народитися за межами України.

"А ще у нас є підказка, що Скандал народилася взимку. Тому у мене є такі варіанти: Світлана Вольнова, яка, до речі, народилася в Петербурзі і у неї було шоу "Скандал", а ще це може бути Монро - вона досить скандальна", - розповіла зірковий детектив шоу "Маска" NK / Настя Каменських.

Скандал мовчати не стала, і показала детективам чорний ящик, в якому лежав мікрофон. Ця підказка показала, що саме з цим предметом пов'язане життя персонажа, а значить - там співачка.

Так, Оля Полякова припустила, що під маскою ховається провокаційна співачка MARUV, а за словами DZIDZIO – під маскою колишня учасниця гурту "НЕАНГЕЛИ", співачка SLAVA KAMINSKA. А хто із зіркових детективів назвав справжнє ім'я артистки, стане відомо в нових випусках грандіозного шоу "Маска".

Нагадаємо, хто сховався під маскою "порося" на шоу "Маска"

Раніше повідомлялося, що Олег Винник "побачив" під маскою порося Михайла Поплавського, Олі Поляковій це не сподобалося

Також, на шоу "Маска" в Новий Рік з'явиться бурий ведмідь, Оля Полякова вже напоготові