Володимир Остапчук розповів, чому виглядає так молодо. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний ведучий українських шоу Володимир Остапчук іноді радує шанувальників різноманітними фотографіями або кумедними відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить близько 524 тисячі осіб. Фоловери активно коментують кожен його пост. Іноді він спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

Володимир Остапчук, скріншот з відео

7 грудня Остапчук опублікував відеозапис зі спортзалу. На ньому видно, як телеведучий робить вправи з м'ячем". У підписі до знімка він зазначив, що багатьох дивує його моложавість

"Мені 37. І кожен раз всі дивуються, чому я виглядаю молодше свого віку. Гени? Трохи. Спорт режим? Цілком можливо. Але правильна відповідь-моя дружина "відьмочка"😂", - повідомив він.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Фоловери засипали відеозапис різними коментарями. Багато відзначили, що Остапчук дійсно виглядає не на 37.

"Володимир, виглядаєте ви класно, безсумнівно, але як на мене, точно на свій вік, це просто багато хто зараз у вашому віці виглядають старше ніж їм є насправді))"; "Ти просто підбухуєш😂"; "Ти просто заспиртувався нормально😅 😅 ✊ 🏻"; "я думала 33 роки", - повідомляють вони.

Нагадаємо Вова Остапчук розкаявся за "голодну тусу" з блогерами в день пам'яті повірили не всі: "притиснули"

Також Знай писав, Вова Остапчук "замінив" Ольгу Фреймут і облизав обличчя дружини: "Ревізор" не схвалить

Раніше повідомляв Знай, Володимир Остапчук нарвався на образу з боку натовпу: "іди на*уй". Український телеведучий назвав таку реакцію присвятою.