Напередодні в Ізраїлі пройшла репетиція конкурсу "Міс Всесвіт". На конкурсі Україну представляє Анна Неплях.

Деякими кадрами з репетиції Анна Неплях поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежить понад 300 тисяч осіб.

Скріншот stories Анни Неплях

Скріншот stories Анни Неплях

Так, стало відомо, що в п'ятницю, 10 грудня відбулася головна репетиція конкурсу краси "Міс Всесвіт". На ньому переможниця конкурсу" Міс Україна Всесвіт-2021 " Анна Неплях з'явилася відразу в декількох нарядах.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Анна Неплях, скріншот з відео

Вона обрала облягаючу коротку блискучусукню, яка вдало підкреслила фігуру. Її родзинкою став невагомий шлейф, який додавав образу української красуні романтичності. Також вона з'явилася в чорному суцільному купальнику з накидкою з тваринним принтом.

Анна Неплях, скріншот з відео

Анна Неплях, скріншот з відео

У мережі ж неоднозначно відреагували на Анну Неплях на репетиції конкурсу. Адже деяким здалося, що дівчина занадто голосно кричала на привітанні. Через це в телеграм-каналі "Культурна Пральня" відзначив, що можливо красуня трохи випила для хоробрості перед виходом.

Анна Неплях, скріншот з відео

"в Ізраїлі вчора пройшла репетиція конкурсу "Міс Всесвіт". Наша Аня Неплях чи то перехвилювалася, чи то перед виходом бахнула горілочки. На це привітання можна дивитися вічно", — зазначили в телеграм-каналі.

Скріншот допису

Нагадавши, "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях перетворилася на принцесу Діану: "Просто красуня"

Також Знай писав, "Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях прийшла на побачення з холостяками з "Фабрики зірок": "мій рот зробить тебе щасливим"

Раніше Знай повідомляв, Анна Неплях показала національний костюм для конкурсу "Міс Всесвіт 2021": справжній вишитий код нації