Глава компаній SpaceX, Tesla прийшов на премію Людина року зі своїм сином. Відео у своєму Twitter опублікував американський підприємець Марк Беніофф.

На відеозаписі можна побачити, як Ілон Маск виходить на сцену з дитиною на руках, а зал зустрічає появу малюка зітханнями розчулення. Як відомо у хлопчика незвичайне ім'я X Æ A-12 (читається приблизно як екс Еш Ей-Твелв).

Ілон Маск з сином. Фото: Flipboard

До цього Ілона Маска визнали людиною року за версією журналу Time. Видання вважає, що минулий рік виявився проривним для американського підприємця південноафриканського Походження.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Зокрема, його компанія SpaceX уклала контракт з NASA на відправку американських астронавтів на місяць. Також компанія Tesla є безумовним лідером у світі з виробництва електромобілів.

Ілон Маск з сином. Фото: Flipboard

Журнал Time зазначає, що дії Ілона Маска можуть привести до того, щоб Фондовий ринок піднявся і впав.

Нагадавши, шедевр з вадами: що хорошого і поганого в "Веномі 2" з чудовим Томом Харді

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, зірку фільму Милсливці за привидами спіймали за дивнимзаняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу",