Перед прем'єрою нової частини фільму "Матриця" вирішили згадати фільми сестер Вачовскі. Дорогі блокбастери, які, на жаль, не мають такого ж успіху.

У Ліллі і Лани Вачовскі досить дивовижна кар'єра. Після того як вони дебютували в Голлівуді, зняли трилогію "Матриця" - один з найважливіших і відомих блокбастерів за тривалий час. Режисери заробили величезну кількість грошей, тим самим забезпечили собі безбідне існування на довгі роки. Після прем'єри третьої частини кар'єра заглохла.

Найперший фільм, який був знятий ще до "Матриці", називався "Зв'язок". Його досить складно назвати нудним, але має досить приземлений сюжет. Там мова пішла про коханку гангстера Вайолет і лесбіянку Корки, яка тільки вийшла з в'язниці. Їх долю переплелися, і вони закохалися один в одного, після чого прийняли рішення обікрасти мафію.

Фільм навіть отримав номінацію "За найкращий поцілунок" від MTV в 1997-му.

"Спіді Гонщик" був знятий в 2008 році, і є багатостраждальною екранізацією фантастичного Аніме. Сюжет тут також прямолінійний, і часом навіть примітивний. Головний герой бере участь у футуристичних гонках і мріє перемогти в них, щоб вшанувати пам'ять загиблого брата – здійснити мрію йому заважає підступна корпорація Royalton Industries.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

При бюджеті в 120 мільйонів доларів фільм зібрав всього 93, і виявився злегка провальним.

У 2012 році вони почали екранізувати фантастичний роман "Хмарний атлас". Розгортаються дії в декількох часових епохах, а в основі лежить ідея реінкарнації.

У підсумку "Хмарний атлас" отримав помірно позитивні рецензії, але не залучив достатню кількість глядачів: при виробничому бюджеті в 102 млн картина зібрала 130 млн у світовому прокаті.

У 2015 році вийшов головний провал в кар'єрі Вачовскі. Це була спроба створити свою космооперу без компромісів. Головну роль тут грала Міла Куніс. Виробництво фільму обійшлося в 176 мільйонів доларів, і це дорожче, ніж ряд фільмів Marvel. Кінцевий результат був такий поганий, що картину номінували на шість статуеток в премії "Золота малина".

Яким вийде продовження "Матриці" - дізнаємося вже зовсім скоро. Можливо, глядачів знову чекає розчарування, а можливо це буде відродження кар'єри Вачовскі.

Нагадаємо, що Кіану Рівз "зізнався" в любові до Трініті з "Матриці" і сльозах на знімальному майданчику: "другий шанс у житті"

Раніше повідомлялося, що Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс розповіли, чим займалися на 46 поверсі без каскадерів

Також, Матриця 4: Воскресіння - Кіану Рівза змусять згадати все, чи зможе Нео запобігти апокаліпсису у фіналі?