Відомий український телеведучий і головний учасник шоу "Холостяк" Микита Добринин поділився новим фото і розповів, що важливо у будь-якій ситуації бути собою.

Чоловік блогерки Даші Квіткової Микита Добринін має багато фанатів, саме тому він часто намагається тішити їх новими фото, відео або ж своїми роздумами на різні теми на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить 1.2 мільйона осіб.
Цього разу телеведучий вирішив поділитися фото в чорно-білому кольорі. Микита Добринін позував сидячи на підлозі, загадково дивлячись убік. Для фото артист одягнув білосніжну футболку і доповнив своїм образ ланцюжком на шиї.

Фото зі сторінки Микити Добриніна

Також Микита Добринін вирішив нагадати українцям, як важливо бути собою. Він вважає, що не потрібно бути весь час в гонитві за ідеальністю, адже ні до чого хорошого це не призведе. Телеведучий радить бути собою і отримувати насолоду від цього.

"Не судіть себе строго, вам не потрібно вміти робити абсолютно все. Вам не потрібно бути ідеальною людиною. Просто будьте собою", - розповів Микита Добринін.

Нагадавши, Даша Квіткова видала несподівану суперздатність Микити Добриніна:"зробив з першого разу". Блогер Даша Квіткова розповіла, що її чоловік Микита Добринін робить найкраще

Раніше Знай писав, Даша Квіткова і Микита Добринін згадали свою першу сварку і розповіли про найромантичніше побачення: "зібрала речі і йшла"

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Також Знай писав, "Холостяк" Микита Добринін зізнався, як заспокоює себе без Даші квіткової: "йому Я б віддав..."