Українська телеведуча і зірка проекту "Аферисти в сiтях" Олена-Крістіна Лебідь частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 310 тисяч чоловік.

Зараз знаменитість продовжує показувати себе з ельфійської зовнішністю, але вже наближеною до святкування Нового року. Вона постала в пишній жовтій куртці і з маскою, яка робить їй особливі вушка, нехитрий макіяж на обличчі (ймовірно, якось впливаючи на зіниці) і зелено-Червону шапочку.

Олена- Крістіна Лебідь, фото з Instagram

"Я сама себе не впізнала🙈", - пише Олена-Крістіна в публікації.

І наспівує в цей момент мотив пісні We wish you a merry Christmas, показуючи ялинку і готовність до новорічних свят. Користувачі в коментарях навіть не знаючи, хто наспівує цю композицію, відразу ж здогадуються, що це Олена-Крістіна Лебідь, якщо відео з'явилося в стрічці.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

"Новорічний настрій початок, а потім і лікування примусове😂 Там у віконці видно лікарню. Христина рекламує і рекомендує", "Смішно😂", "Це щось цікаве, милі вушка. Як побачила, 5 разів переглянула, сміялася", "Дуже впізнавана!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Нагадаємо, Олені-Крістіні Лебідь написав "заморський прИнц", але вона спритно розпізнала аферу: "Дякую, кізяк"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь із зіркою на голові переплюнула Вєрку Сердючку: "Оновлена версія"

Знай.ua писав, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь вивчила мову кіз, Слава Дьомін сторопів: "Йшла за хату і робила Беї"