Олександр Пікалов пофліртував з Тіною Кароль. Про це повідомляє портал УНІАН.

Українська співачка взяла участь на зйомках "Вечірнього Кварталу". Під час номера Пікалов вирішив по-дружньому знайти їй нареченого у вигаданому "Тіндері". Але всі фотографії, які він показував, були його, тільки в різних образах.

Зокрема, на одній з фотографій Пікалов постав у ролі італійця Сандро з вусами і монобровою. На іншому знімку він постав у ролі бодібілдера, а на третьому - повним чоловіком. Проте Тіна Кароль відмовила Пікалову, натякнувши на те, що ніхто з наречених їй не підходить.

Але актор "95 кварталу" не вгамовувався. Після номера він представив її в якості співачки Тіни Пікалової. Після цього жінка виконала хіт"Скандал".

Як відомо, український комік розлучився зі своєю дружиною після вісімнадцяти років шлюбу. Олександр Пікалов дав інтерв'ю порталу українським ЗМІ і розповів про подробиці розлучення. Він зазначив, що залишив своїй дружині будинок, але не розповів про причини такого рішення.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 13-19 травня для всіх знаків Зодіаку: задуми Овнів, успіх Дів та помилки Козорогів

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут назвала головні правила етикету за кермом, як поводитися з хамами-водіями: "Тепло посміхнутися"

Нагадаємо, що "Ревізор" Ольга Фреймут пояснила, коли категорично не можна пити каву: більшість з нас робили це "невчасно"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук показав українцям свою маленьку копію: "Клон, прямо няшечка"

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=NGMVNbAqtA4[/embed